True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

26-03-2024




Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

David de Vos over zijn nieuwe boek Rauw. * Gijs Groenteman en Thomas Oliemans over de nieuwe podcastserie Matthäus-Passion: een lijdensweg. * Artsen over desinformatie op TikTok en hun tegenoffensief.





Close Up
Close Up: Afl. 19

Mia Farrow is een unieke actrice, zowel op het toneel als in de film- en televisiewereld. Al vroeg speelde ze in cultfilms met gerenommeerde regisseurs als Roman Polanski en Robert Altman. In de vroege jaren 90 beleefde Farrow een absoluut dieptepunt toen haar liefdesrelatie met regisseur Woody Allen op dramatische wijze op de klippen liep, waarmee ook een einde kwam aan hun vruchtbare artistieke werkrelatie. Een blijvende bron van zingeving bleek voor Farrow gelukkig haar maatschappelijk activisme, een bezigheid waar zij steeds meer voldoening uit haalde.



Chicago Fire
Chicago Fire

Hawkins helpt Brett en Violet met een probleem, terwijl Kidd solliciteert op een open functie. En iemand uit hun verleden vraagt Mouch en Hermann om een gunst.



De Hofbar
De Hofbar: De overheid beloofde dat burgers niets zouden merken van de verplichte overstap van gas o

De overheid beloofde dat burgers niets zouden merken van de verplichte overstap van gas op het warmtenet. Het tegendeel blijkt.



Uit de kramp
Uit de kramp: Afl. 1

Sosha Duysker gaat op zoek naar taal en context. Ze zoekt uit waar racisme vandaan komt en hoe het in onze hoofden en taal is gaan zitten. Ze gaat ook te rade bij haar therapeut, want ze vraagt zich af of zij wel degene mag zijn die racisme aankaart.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 52 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

In 2013 werd een register opgesteld met nevenactiviteiten en -inkomsten van Tweede Kamerleden. Nieuwsuur onderzocht of het register werkt zoals bedoeld. Verslaggever Siebe Sietsma licht het onderzoek toe. * Het demissionaire kabinet legt de laatste hand aan een miljardenplan dat moet voorkomen dat grote (technologie)bedrijven zoals ASML Nederland verlaten. Donderdag valt daarover waarschijnlijk een besluit. We spreken erover met politiek verslaggever Arjan Noorlander en econoom Mathijs Bouman.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 11

Het grootste oorlogsarchief van Nederland is vanaf 1 januari 2025 openbaar en digitaal doorzoekbaar. Hoe wenselijk is het dat iedereen vanachter zijn computer het mogelijk foute oorlogsverleden van familie of buren kan opzoeken?



NOS Voetbal
NOS Voetbal: Afl. 2

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de oefeninterland Duitsland - Nederland.



Urk!
Urk!

Teun en Ap gaan op schattenjacht in Brussel. Derre droomt erop los, maar Tony ziet vooral beren op de weg. Gerda opent de deuren van haar nieuwe huis voor Jannie en Mathilde.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel over de Coronamaatregelen - Met de Kennis van Nu 29-05-2020

In een tijd waarin vragen en kritische stemmen rondom de corona-aanpak zelden gehoor vonden, bood Café Weltschmerz een podium aan Willem Engel. Zijn uitgesproken zorgen en hypotheses over de pandemie, vaak afgedaan als ongegrond of controversieel, krijgen nu een nieuwe dimensie. ‘Met de kennis van nu’ nodigt kijkers uit om terug te blikken op dit gesprek met Willem Engel. Was zijn kritiek op het beleid een voorbode van wat we nu weten? In deze episode verkennen we de impact van censuur en het belang van dialoog in tijden van crisis. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van retrospectief; met de wijsheid van nu reflecteren we op de stemmen die destijds weinig gehoor vonden. Een uitnodiging aan iedereen om zelf te beoordelen - was de boycot tegen Willem Engel terecht, of was er meer aan de hand? --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: 💫 Vettel's Spin Battle shorts

Sebastian Vettel collider battle against Max Verstappen back in the 2018 Japanese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Russell's Dramatic Crash! | The Top 10 Onboards | 2024 Australian Grand Prix | Qatar Airw

Ride onboard with the drivers during the intense races of the 2024 Australian Grand Prix. Featuring Magnussen’s & Albon’s battle to race car drama for Max Verstappen early. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 62

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



AFC Ajax
AFC Ajax: Catching up with John van ‘t Schip 🤝 | 'End the season with nice football and good results

Een uitgebreid interview met Ajax-trainer John van 't Schip, in de laatste internlandperiode van het seizoen 2023/2024. Over de ziekenboeg, de formatie, de komst van algemeen directeur Alex Kroes en de resterende duels van het seizoen, waarin Ajax zich moet verzekeren van Europees voetbal. #JohnVanHetSchip ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 61

In Aalten wonen Charlotte en Jesper met hun gezin in een huis met een geschiedenis. Het was eind 19e eeuw een pastorie en tot 1920 een huis voor onderwijzers. * Alain bezoekt in Grambergen Corine en Jelle die hun restaurant ooit begonnen met schnitzels en mosterdsoep. Totaal onverwachts ontvingen zij vorig jaar een Michelinster vanwege de eenvoud van het lekkere eten. Inmiddels staat Gramsbergen op z'n kop, maar dit nuchtere stel laat zich niet gek maken. * Tuinexperts Manon en Simon gaan helpen bij het project Meer Bomen Nu. Hierbij redden zij jonge boompjes, de verloren zaailingen, uit de natuur om ze elders een mooie plek te geven.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 40

Suse van Kleef zit aan Sophies rechterzijde. * Trump en Biden hebben er een rivaal bij: Robert F. Kennedy Jr. Wat betekent dit? Laila Frank schuift aan. * Afgelopen vrijdag vielen gewapende mannen een concertgebouw in Moskou binnen, waarbij 137 mensen omkwamen. De aanslag werd opgeëist door de terreurgroep ISIS-K. Wat weten we van deze Afghaanse tak van IS? Te gast: Sinan Can. * Vanavond is een oefeninterland tegen Duitsland. 50 jaar na de WK-finale Duitsland-Nederland in 1974 blikken we terug met voetbaljournalist Youri Mulder. * We maken bekend wie er dit jaar de oudejaarconferencegaat verzorgt. * Rani treedt op met Outside In.



PSV
RECAP | PSV Vrouwen voor 12.000 fans in het Philips Stadion 🤩

Recap van de wedstrijd PSV Vrouwen - Feyenoord Vrouwen voor 12.000 fans in het Philips Stadion. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 86

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Cupido kan weer een voltreffer bijschrijven, want Cindy en Kevin willen heel graag samen verder. En na het verrassing diner van Kevin inclusief een lief cadeau weet Cindy het helemaal zeker. Melany heeft Spaanse roots en daar mag Maarten meteen zijn tanden inzetten, maar Melany verwacht ook dat zij de enige is terwijl Maarten het niet zo nauw neemt.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4694

De oude Egyptenaren weten dat gebroken botten vanzelf weer aan elkaar vastgroeien. Maar dan moeten de botten wel op hun plek gehouden worden. Zij deden dat met een houten spalk, wij doen dat met gips. Gipsverbandmeester Lenny laat aan Serah zien dat gips aanleggen helemaal niet makkelijk is. En in de toekomst ziet gips er misschien anders uit. In de sketch moet de familie Amin naar de eerste hulp.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 34

In I Love De Achterhoek zoeken rasechte Achterhoekers Frans en Willem uit hoe je de tijd een beetje leuk kunt besteden als je met pensioen gaat. De mannen beginnen al vroeg op de dag: ze gaan op pad met Hendrik Tahapary, de oudste krantenbezorger van Nederland. En op de bucketlist staat trekkerrijden.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 12

Dorian Bindels en Stephanie van Eer nemen het op tegen Rein van Duivenboden en Sterre Koning.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 73

Waarom Egypte het vredesakkoord met Israël ondanks dreigement niet snel opzegt * Rechters doen verschillende uitspraken over bescherming van derdelanders in Nederland * Kiezers formerende partijen oneens over financiën, NSC weet verloren stemmers niet terug te halen in nieuwe zetelpeiling * Veel leraren maken hun eigen lesmateriaal



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 61

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: 11 Times F1 Winning Streaks Ended

Tangles with team mates, tension in the cooldown room and big pit lane bust-ups! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 62 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 107

Romy ontdekt dat Gijs het heeft uitgemaakt met zijn vriendin. Wil hij dan toch nog iets met haar? Komen Romy en Gijs weer bij elkaar?



Gio
Gio: WIJ VLIEGEN EINDELIJK NAAR HET MOOISTE EILAND VAN HAWAII!😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 6

Anna is treurig en onaardig tegen Bates. Het lijkt erop dat hun liefde over is en daarom wil hij eindelijk weten wat er precies aan de hand is. Alfred reist af naar Londen en probeert kok de worden bij het chique Ritz-hotel.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 60

In The Passion speelt Matteo van der Grijn dit jaar Petrus en William Spaaij kruipt in de rol van Jezus. Ze blikken vooruit. * Joep Schreurder blikt vooruit op de oefeninterland Duitsland-Nederland. * Annick Boer en Renée de Gruijl spelen in de nieuwe musical Ver van je bed, waarin alle uitdagingen van deze tijd de revue passeren. De vraag die daarbij steeds terugkeert: hoe ga je daar als gezin mee om? * Op reis gaan: in reisgidsen lijkt alles te mooi om waar te zijn, maar in realiteit is er altijd wel iets wat niet goed gaat op reis. Peter Sterk schreef een boek over alle dingen die tijdens zijn reizen zijn misgegaan: Don't Go There.



Ziggo Sport
Rondo | Met ARNE SLOT, MARCO VAN BASTEN, RAFAEL VAN DER VAART en RUUD GULLIT

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 25/03/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Arne Slot, Marco van Basten, Rafael van der Vaart en Ruud Gullit. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 59

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





vThorben
vThorben: Random Vs. Pro Vs. HACKER Pimp Battle In GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar Random Vs. Pro Vs. HACKER Pimp Battle In GTA 5! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: ALLES BEGINT TE ROKEN HIER!! #3878

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Upgrading $250 to $5,000,000,000 Swat Car in GTA 5!

Upgrading $250 to BRUTAL $5,000,000,000 SWAT CAR in GTA 5! Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!





Ziggo Sport
Het imiteren van de landskampioen 🎭 | Rondo

Twee coaches die hetzelfde voetbal willen spelen, maar één met meer budget 💬 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 12

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



AFC Ajax
AFC Ajax: For The Future Highlights Show | Ajax Vrouwen Mini-Klassieker & TEN goals at Ajax U16 🔟⚽️

In de For The Future Highlights Show komen de hoogtepunten van de jeugdwedstrijden van het afgelopen weekend voorbij. In deze aflevering speelt het Ajax Vrouwen Talententeam tegen Feyenoord en neemt Ajax O16 het op tegen Sparta Rotterdam. #ForTheFutureHighlightsShow #AjaxTalententeam #AjaxO16 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 17

Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.



Radar
Radar: Afl. 8

Fons Hendriks zoekt uit of de Nederlandse stichting 168Million wel echt waterputten bouwt in Oeganda. Ook kijken we naar het groeiende probleem van funderingsschade.



Ziggo Sport
Arne Slot: 'Het begint allemaal met Depay die uitzakt' | Rondo

Het voordeel en nadeel van de 1 tegen 1, uitgelegd door Arne Slot 👨‍🏫 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow





Ziggo Sport
Wat is de mooiste slotfase ooit van een wedstrijd? 🤔 | Arne Slotoffensief | Rondo

Het 𝐀𝐫𝐧𝐞 𝐒𝐥𝐨𝐭offensief 🗣️ Speciaal voor deze ene keer 😜 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 57

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke, ombudsman Rotterdam Marianne van den Anker en FD-journalist Jean Dohmen. Met hen hebben we het over de gevolgen van het staakt-het-vuren in Gaza, over dakloosheid als groeiend probleem in Nederland en over de relatie tussen China en Nederland.





Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 17

De moeder van Julia heeft een veer van een zeldzame vogel van hun eiland in haar bezit. Doordat Sam de deur open laat staan, fladdert de veer door Het Muizenhuis. Sam en Julia zetten de achtervolging in.



Ezel Chiel
Ezel Chiel: Afl. 7

Wanneer Anne vertelt over Zacheus beweert Chiel dat Zacheus nog steeds in de boom zou zitten zonder zijn hulp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ONLiNE SHOPPEN MET JE DOCHTER GAAT DUS ZO … 🤪 | Bellinga Vlog #3120

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 17

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 85

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 61

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.