True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

15-03-2024
Ziggo Sport voetbal


Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong AZ - SC Cambuur

35m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong FC Utrecht - FC Emmen

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.







Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong Ajax - Jong PSV

24m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting NAC Breda - VVV-Venlo

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - ADO Den Haag

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting TOP Oss - Helmond Sport

16m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Dordrecht - FC Eindhoven

17m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Den Bosch - Willem II

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Groningen - De Graafschap

24m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Heracles Almelo - Go Ahead Eagles

29m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op vrijdag 15 maart.





Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Dilan Yesilgöz wil kroongetuigenregeling aanpassen. * Thomas van Groningen met De week van Thomas. * Christophe van der Maat over de bouw van nieuwe onderzeeboten. * Maarten van Rossum over ontmoetingen tussen Nederland en Amerika.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 45 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 maart, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 7

Het is eindelijk zo ver: ook voor Janneke en de kinderen gaat het Spaanse avontuur beginnen. Ze vliegt met de negen kinderen eindelijk naar Spanje voor een nieuwe toekomst in de zon. Hoe zouden de kinderen reageren als ze voor het eerst hun nieuwe huis zien en ontdekken dat ze met z'n allen op een kamer moeten slapen? Bij de familie Kraan is het hoogseizoen op de camping aangebroken. Ivan, Arie en Marlynn rennen en vliegen van klus naar klus. De receptie, de keuken en het restaurant; ze houden het met elkaar draaiende, en dat is soms een beetje veel van het goede.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Poetin blijft aan de macht. De Russen kunnen naar de stembus. Over wie de nieuwe president wordt, is geen twijfel. * Vier baby's dood door kinkhoest. Bij het RIVM kwamen de laatste zes weken vier meldingen over baby's die zijn overleden aan kinkhoest. * Hoog oplopende emoties in Velsen. Bedreigingen en intimidaties van politici nemen in heel Nederland flink toe. De gemeente Velsen is er klaar mee en kwam met een unieke oproep. * Nep-Ozempic maakt slachtoffers. Wereldwijd is er een run op diabetesmedicijn Ozempic, met als bijwerking aanzienlijk gewichtsverlies. Criminelen komen met nepmedicijnen en nep-prikpennen, die levensgevaarlijk zijn.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 6

Fernando Halman is al twintig jaar presentator bij radiostation FunX, heeft inmiddels een eigen onlineplatform en componeert muziek. Fernando vertelt hoe hij zijn grote bewijsdrang wijt aan de afwezigheid van zijn vader tijdens zijn jeugd.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Afl. 7

Een meisje wordt dood aangetroffen in haar woonhuis. Als duidelijk wordt dat er spullen gestolen zijn en haar vader in de criminaliteit zit, rijst de vraag of zij slachtoffer is van een ripdeal. Als Romeo en Marion achter een melding van een ontvoering aangaan, raken zij ook bij de zaak betrokken.





3 op reis
3 op Reis: Afl. 22

Dzifa vervolgt haar lange reis door Azië. Vanuit Bangkok pakt ze de nachttrein naar Chiang Mai waar ze begint aan een van de mooiste roadtrips door Thailand: de Mae Hong Son Loop. Een 600 kilometer lange route door bergen en regenwoud en langs watervallen en rijstvelden.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 5

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



FORMULA 1
FORMULA 1: Double Pit Stop Masterclass 🔥 #shorts

Mercedes' brilliantly-choreographed double pit stop during the 2019 Chinese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 55

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 5

Met schrijver Joost de Vries, een leesclub met Astrid Sy, dichter Sasja Janssen en burgemeester Sander Schelberg (Hengelo).



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 54

In Arnhem woont Tamar samen met haar vriend in een huurwoning die zich bevindt in een oud winkelmagazijn. Het is er zo hoog dat ze iedere avond via een ladder naar hun slaapkamer klimmen, die verstopt zit op de vide. * Chef-kok Leon Mazairac bereidt twee klassiekers: Engelse heldere ossenstaartsoep en kabeljauwrug met Franse doperwtjes. * Natuur-beleef-expert Tim is in Utrecht bij basisschool Arcade. Hier gaan de juffen zo vaak mogelijk met hun klas naar buiten op hun groene schoolplein. De school heeft zelfs kippen op het dak. * In de Hortus Leiden vertelt Rogier waarom het belangrijk is planten die bijna uitgestorven zijn te koesteren.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 33

Vanuit Internationaal Theater Amsterdam, ter gelegenheid van het Boekenbal, de traditionele opening van de Boekenweek. Thema: Bij ons in de familie. De gehele familie Chabot is te gast. Zij schreven het boekenweekgeschenk. Met Marcel van Roosmalen, Heleen van Royen en Daniël Boissevain wordt besproken wat het betekent om veel over familie te schrijven. Adriaan van Dis draagt een gedicht voor. Anya Niewierra over het succes van haar roman De Camino, die in november de NS-Publieksprijs won. Voor de gelegenheid schuift ook een boekenclub aan over De Camino. Muziek van Glen en Jaïr Faria. Aan het einde de opening van de rode loper van het bal.



Feyenoord
Feyenoord: KARTING #INTOTHEWEEKEND with ONDŘEJ LINGR🏁🏎

It’s lights out and away we go in deze nieuwe aflevering van #IntoTheWeekend met Ondřej Lingr! Mascha Lange gaat samen met de Tsjech de strijd aan op de kartbaan. Daarnaast hebben de twee het over zijn bijnaam, de band met zijn familie en hoe zijn eerste paar maanden bij zijn ‘droomclub’ zijn verlopen. In wie schuilt er een verborgen Max Verstappen? Kijk dan snel de video en kom meer te weten over Lingy! ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 75

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bekijk aflevering 145 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 maart, 19:00 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 10

In het cultuurmagazine Route C deze keer: De expositie De vrouwen van Soestdijk.





Vitesse
Vitesse: Het shirt van Nikos Machlas 🇬🇷

#Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4719

Je kent ze vast: de borden langs de weg of het fietspad waarop staat hoe ver het nog is naar jouw woonplaats. In Nederland staan wel 100.000 van die bewegwijzeringsborden. Janouk en Nizar komen erachter hoe belangrijk die borden zijn voor veilig verkeer. Wie bepaalt waar die borden komen te staan? Hoe worden de afstanden die erop staan bepaald? Wie maakt ze? Janouk ziet hoe de borden als een gigantische puzzel in elkaar worden gezet. Nizar trekt een veiligheidspak aan en ziet hoe ze midden in de nacht langs en boven een drukke snelweg worden geplaatst. In de sketch zien we hoe auto's leven in het wild.





PSV
PSV: Bosz: 'We moeten er zondag weer staan' 🫡

De voorbeschouwing op PSV - FC Twente. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 5

Leendert de Ridder en Marije Zuurveld nemen het op tegen Anne-Mar Zwart en Hugo Kennis.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 64

Verpleegkundigen drukken massaal slaapmedicatie achterover * Panelleden reageren op 'programkabinet' van formateur Kim Putters * Ouders van 'school shooter' in VS veroordeeld: wat betekent dit? * Vanuit de Russische gevangenis stuurt activist Pavel (23) kunstwerken naar zijn Nederlandse penvriend Paul



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Wat Je Tekent Komt Tot Leven In 1 Kleur! (Roblox)

Wat Je Tekent Komt Tot Leven In 1 Kleur! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 54

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Vluchten of permanent op vakantie - Tafel van Feshtali

Een toenemend aantal Nederlanders overweegt om hun thuisland achter zich te laten. In een bijzondere aflevering van "De Tafel van Feshtali", gaat Shohreh dieper in op dit fenomeen samen met Thierry Baudet. Ze verkennen de redenen achter deze trend en bespreken wat dit betekent voor de toekomst van Nederland. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 55 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 100

Er zal een leerling uit Yuna's klas worden gekozen om mee te doen aan de schoolquiz. Yuna wil heel graag dat zij dat wordt, maar helaas heeft Nina dezelfde wens.



Gio
Gio: LYNN IS JARIG! DIT CADEAU HAD ZE NIET VERWACHT!🎁🎉

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 21

Zing en dans mee met ons nieuwe lied voor de Koningsspelen: Daba Die Daba Daa. Wij zorgen dat jij er helemaal klaar voor bent met deze videoclip. Doe met ons mee en kom samen met ons terecht in de kleurrijke Daba Die Daba Daa wereld.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 53

In het nieuwe tv-programma Earth Challenge maakt Klaas van Kruistum een tijdreis van ruim veertien miljard jaar. Hij wordt bijgestaan door een team experts, waaronder Melanie During. * Wilma van den Bosch tekende in haar carrière meer dan duizend pagina's voor Donald Duck en heeft onder meer een prestigieuze oeuvreprijs voor stripmakers gewonnen. * Robèrt van Beckhoven blikt vooruit op de spannende finale van Heel Holland Bakt. * Er loopt een rechtszaak tegen vier nep-bankmedewerkers die meer dan 70 slachtoffers maakten. Rutger Jeuken van het OM praat ons bij. * Dennis van Aarssen treedt op met een van zijn nieuw uitgebrachte liefdesliedjes.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 12

Op Downton Abbey is men bezig met de grote schoonmaak en de mogelijkheid om wat vrij te nemen om naar de jaarlijkse kermis te gaan. Carson is de enige die hier niet enthousiast over is.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: VERSTOPPERTJE MET DUTCHTUBER in BROOKHAVEN! || Fan Friday

Eindelijk is de super leuke Dutchtuber weer te gast in een gloednieuwe Roblox video. Vandaag spelen we verstoppertje in Brookhaven. Wie gaat er winnen? Bedankt @Dutchtuber voor het meedoen aan deze video! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 74

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



EnzoKnol
EnzoKnol: MET OMA DOOR DE MCDRIVE 😂😂😂 #3866

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Feyenoord
Feyenoord: What's your favourite celebration? 🕺🏼

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



vThorben
vThorben: Help! Snuffie Is Ontvoerd.. (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Help! Snuffie Is Ontvoerd.. (Bloemburg) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 27

Lang voelde Nadjea Huizer zich alleen, tot haar zusje Michelle geboren werd. Kort daarna overlijdt haar zusje, waarna haar vader zich verliest in de drank. Ook hij overlijdt vroeg en Nadjea blijft achter. Toch weet ze nieuwe hoop te vinden. * Simon Kloos blijft met hun hondje Nero achter wanneer zijn vrouw Nancy overlijdt. Door Nero lukt het Simon de deur uit te gaan. * De broers John en Wijnand Wattimena blikken terug op een bijzonder leven. Wijnand is geboren in Indonesië, John ziet het levenslicht in Nederland. Voor John is het verschil tussen de Nederlandse cultuur en hun opvoeding een clash. Toch hebben ze groot respect voor hun ouders.





OnneDi
OnneDi: Tinder Tragedie: De Moord op Sydney Loofe | MISDAAD & MYSTERIE

Bescherm je privacy met Surfshark. Met mijn code ONNEDI profiteer je 3 maanden gratis van Surfshark VPN. Klik op deze link: Klik hier op Podimo: Klik hier #affiliate Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA🌸 ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ TWITTER - Klik hier FACEBOOK - Klik hier SNAPCHAT - Dionnetje1990 ▻ E-MAIL MANAGEMENT ZAKELIJK - romee@amillionfaces.nl ▻ E-MAIL ADVERTEREN - marije.van.weert@weareera.com DISCLAIMER Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Tevreden met die invulling' | Voorbeschouwing

Maarten Martens over het aankomende duel met FC Volendam. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Lazy River toch niet zo “Lazy” 😜😅💦🆎👍 #shorts #debellingas

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 32

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | "Het is nog niet gedaan"

Er zijn nog negen speelronden te gaan in de Eredivisie. Vitesse ontvangt zaterdagavond (21.00) Almere City in GelreDome. We blikken vooruit op de thuiswedstrijd met hoofdtrainer Edward Sturing. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE WEKKER WAS STUK | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | M

Videoclip van het kinderliedje: De Wekker Was Stuk: Mijn wekker was stuk en de brug stond open, mijn band was lek, dus ik moest gaan lopen. Wat een goeie smoesjes! Kijkwijzer AL. TEKST van DE WEKKER WAS STUK Elke morgen hetzelfde lied Hé, Katrieneke is er niet Een half uur later komt ze aan En dan zegt ze heel ontdaan Mijn wekker was stuk en de brug stond open Mijn band was lek, dus ik moest gaan lopen Katrieneke kom kom Het is wat anders, het is wat anders Katrieneke kom kom Je bent te laat, maar waarom?’ Alle kinderen weten het al Wat Katrieneke zeggen zal We hebben het allemaal wel door Als ze komt klinkt het in koor Je wekker was stuk en de brug stond open Je band was lek dus je moest gaan lopen Katrieneke kom kom Verzin wat anders, verzin wat anders Katrieneke kom kom Je bent te laat maar waarom? Maar toen zei de juffrouw: Stop! Mijn geduld is nu wel op Je smoesjes die geloof ik niet Het is elke dag hetzelfde lied Je wekker was stuk en de brug stond open Je band was lek dus je moest gaan lopen Katrieneke ik wed Het is wat anders, het is wat anders Katrieneke, ik wed: Je komt te laat uit je bed! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier FACEBOOK: Klik hier INSTAGRAM: Klik hier TWITTER: Klik hier YOUTUBE: Klik hier SPOTIFY: Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



PSV
PSV: INSIDE | Teleurgesteld maar met opgeheven hoofd 🙏

Behind the scenes at Borussia Dortmund - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Feyenoord
Highlights Feyenoord V1 - FC Twente | TOTO KNVB Beker | 2023-2024

Feyenoord V1 heeft in het bekertoernooi voor een grote verrassing gezorgd. De ploeg van Jessica Torny won donderdagavond met 3-0 van FC Twente, de huidige koploper in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Feyenoord-doelpunten werden gemaakt door Sanne Koopman, Ella Van Kerkhoven en Romée van de Lavoir. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE WEKKER WAS STUK | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | M

#shorts van het kinderliedje: De Wekker Was Stuk: Mijn wekker was stuk en de brug stond open, mijn band was lek, dus ik moest gaan lopen. Wat een goeie smoesjes! Kijk de volledige clip: Klik hier AL. TEKST van DE WEKKER WAS STUK Elke morgen hetzelfde lied Hé, Katrieneke is er niet Een half uur later komt ze aan En dan zegt ze heel ontdaan Mijn wekker was stuk en de brug stond open Mijn band was lek, dus ik moest gaan lopen Katrieneke kom kom Het is wat anders, het is wat anders Katrieneke kom kom Je bent te laat, maar waarom?’ Alle kinderen weten het al Wat Katrieneke zeggen zal We hebben het allemaal wel door Als ze komt klinkt het in koor Je wekker was stuk en de brug stond open Je band was lek dus je moest gaan lopen Katrieneke kom kom Verzin wat anders, verzin wat anders Katrieneke kom kom Je bent te laat maar waarom? Maar toen zei de juffrouw: Stop! Mijn geduld is nu wel op Je smoesjes die geloof ik niet Het is elke dag hetzelfde lied Je wekker was stuk en de brug stond open Je band was lek dus je moest gaan lopen Katrieneke ik wed Het is wat anders, het is wat anders Katrieneke, ik wed: Je komt te laat uit je bed! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier FACEBOOK: Klik hier INSTAGRAM: Klik hier TWITTER: Klik hier YOUTUBE: Klik hier SPOTIFY: Klik hier @MinidiscoKinderliedjes





Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 50

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Wil & Tien
Wat als een vriendschap niet meer werkt? | S3E4 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

♥ Wat als je vriendin niet wilt dat je zwanger op haar bruiloft verschijnt? Wat moet je doen als een vriendschap niet meer werkt? En wat als je beste vriendin een affaire heeft en jou in een lastige positie brengt? Deze dilemma's en meer in een nieuwe Uit de Shit met Willemijn en Martine! ✔ Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S ♥ Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier Gênante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! ✔ Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, Ruslanddeskundige Helga Simons en hoofdredacteur van Soundz Jean-Paul Heck. Met hen hebben we het over de formatie, over de verkiezingen in Rusland en over Mark Knopflers 'Going Home (Theme From Local Hero)'.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 70

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 10

Er vliegt een vlinder door het Muizenhuis en hij kan niet meer naar buiten. Sam en Julia bedenken verschillende manieren om de vlinder te vangen en te bevrijden. Maar de vlinder lijkt het niet te begrijpen.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: HiJ WiLT ALLES NADOEN WAT WiJ DOEN … HiLARiSCH | Bellinga Vlog #3112

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 6

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 74

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Europa League
Europa League: Samenvatting Liverpool - Sparta Praag

22m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 14 maart.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 16

Een onverwachte droom zette het leven van fotograaf Ruben Timman op een nieuw spoor. In het geniep zou hij een grootse daad verrichten: de oprichting van een museum voor de mensheid.



Europa League
Europa League: Samenvatting Slavia Praag - AC Milan

22m ago - Samenvatting van het Europa League-duel gespeeld op donderdag 14 maart.