True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Zo is Joey! - Alle afleveringen
Zo is Joey!
Zo is Joey!: Niemand is perfect

Olivia heeft de gewoonte om dingen die ze leent niet terug te geven. Dat komt ook omdat ze vaak niet meer weet welke spullen van wie zijn. Ze schaamt zich hier erg voor. Maar Joey laat haar zien dat niemand perfect is.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Eureka!

Het is de laatste schooldag voor de vakantie en juf Prachtighout heeft een heel slecht humeur. Joey verzint een plan, zodat ze blij met vakantie kan gaan.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De roddel

Joey verspreidt de roddel dat mevrouw Ansjovis naar een andere school gaat. De kinderen doen er alles aan om haar te laten blijven. Zelfs Igor.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Geen inspiratie

Joey wil met zijn moeder naar het zwembad, maar zij moet eerst nog haar verhaal afmaken. Joey helpt haar een einde te verzinnen.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Het opstel

Joey moet een opstel schrijven, maar in plaats daarvan haalt hij herinneringen op met Igor.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Pech hebben

Olivia is bang dat ze ongeluk brengt, dus durft ze niemand meer aan te raken.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Mevrouw Ansjovis heeft problemen

Mevrouw Ansjovis is heel erg gestrest en Joey, Olivia en Yassine besluiten haar te helpen.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Wij zijn geen familie!

Na het tekenen van hun stamboom blijken Igor en Joey familie van elkaar te zijn. Maar dat vinden ze helemaal niet leuk.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Yoga ervoor

Claire komt yogales geven op school, maar dat ziet mevrouw Grootwijn helemaal niet zitten.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De invaller

Mevrouw Grootwijn moet invallen voor juf Prachtighout.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Een goed excuus

Joey helpt vandaag iedereen die iets is kwijtgeraakt of vergeten.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Wees op tijd!

Joey en Yassine doen er alles aan om zich niet te verslapen voor het schoolreisje.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De perfecte school

Er is een leerling te gast die nogal slim en talentvol overkomt. Hij moet een verslag schrijven over de school van Mevrouw Ansjovis en iedereen doet zijn best om de school van zijn beste kant te laten zien.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Voor wat hoort wat

Olivia en Joey willen Yassine een bijzonder verjaardagscadeau geven. Ze zijn daar razend druk mee en negeren Yassine die daardoor denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De nieuwe kok

Mervouw Deken kan niet komen werken en dus neemt mevrouw Ansjovis haar taken over. Alleen lust niemand behalve Igor haar groentetaart.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Missie nablijven

Igor moet met zijn moeder mee naar een concert. Maar hij wil liever aan zijn spreekbeurt werken. Dus proberen Joey en Yassine hem aan straf te helpen zodat hij huisarrest krijgt en niet mee kan. Maar dat is voor Igor nog niet zo makkelijk.Zo is Joey!
Zo is Joey!: We zijn allemaal geniaal

De inspecteur komt op school kijken en Joey is bang dat door zijn slechte cijfers mevrouw Ansjovis ontslagen gaat worden. Dus verzint hij een plan.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Supergeheime missie

Olivia neemt per ongeluk haar geheime dagboek mee naar school. Dat moet ze de hele dag uit handen van Arnold en Jonas zien te houden.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Missie: verstop Olympus

Olympus, de hond van Olivia is per ongeluk meegelopen naar school. Dus moeten Joey, Yassine en Olivia hem de hele dag verborgen zien te houden.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Klassenfoto

Olivia is er niet en daarom probeert Joey te voorkomen dat de jaarlijkse klassenfoto wordt gemaakt.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De grote ster

Yassine wordt uitgekozen om in de Meneer Onverbeterlijk film te spelen en Joey leert hem hoe het is om een ster te zijn.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Coach Deken

Joey, Olivia en Yassine komen erachter dat mevrouw Deken heel goed kan voetballen. Dus vragen ze haar of ze hen wil helpen om Jonas en Arnold te verslaan.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Vriendschapsdag

Iedereen in de klas moet een vriendschapsverklaring schrijven voor zijn of haar beste vriendje. Maar Joey kan niet kiezen tussen Yassine en Olivia.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Peppy redden

Jeroen en Claire willen hun oude bank, Peppy genaamd, wegdoen. Maar Joey is het daar helemaal niet mee eens.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De kandidaten

De kinderen mogen een klassenvertegenwoordiger kiezen. Igor en Joey stellen zich beiden kandidaat. Maar Joey heeft een beetje onderschat wat klassenvertegenwoordiger zijn eigenlijk inhoudt.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Ansjovis de Afschuwelijke

Joey vindt een oude foto van mevrouw Ansjovis, maar zijn buurvrouw mevrouw Ratel wil niet geloven dat zij het echt is. Joey probeert te bewijzen dat hij gelijk heeft.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Een onverwacht etentje

Sylvia nodigt mevrouw Ansjovis uit om te komen eten, tot grote schrik van Joey. Hij probeert samen met Igor te voorkomen dat Sylvia en mevrouw Ansjovis vriendinnen worden.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Joey is volwassen

Joey moet op Lilly passen, maar dat valt niet mee want ze verstopt steeds alles.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Journalist

Yassine, Olivia en Joey moeten een primeur voor de schoolkrant zien te vinden.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Buggy race

Jeroen en Joey houden een buggyrace tegen meneer Plus, de nare baas van Jeroen.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De zombiekapper

Joey wil niet naar de kapper, omdat hij bang is dat de kapper een zombie is die zijn haar op wil eten.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Joey de Geweldige

Joey denkt dat hij zijn zusje Lilly in een muis heeft veranderd. Dus moet hij al zijn goocheltrucs inzetten om haar weer terug te goochelen.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Igors hersenen

Joey denkt dat Igor een hele besmettelijke ziekte heeft, waar zijn hersenen van zullen smelten. Dus gaan ze samen op zoek naar een medicijn.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Alle vragen goed

Joey haalt een tien voor zijn proefwerk en wordt verwend door zijn ouders. Dat bevalt hem wel, dus wil hij net zo slim worden als Igor.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Meester Joey

Joey denkt dat lesgeven makkelijk is. Daarom laat Juf Prachtighout hem een dagje voor de klas staan.Zo is Joey!
Zo is Joey!: De schat van meneer Billy

Joey en Yassine zijn ervan overtuigd dat er een schat in de tuin van meneer Billy begraven ligt. Dus gaan ze op onderzoek uit.Zo is Joey!
Zo is Joey!: Twee keer Joey

Joey wil Olivia helpen bij haar spreekbeurt, maar hij heeft Yassine beloofd om samen tv te kijken. Kon hij zich maar in tweeën splitsen!