True
Kennis.TV - TV kijken via internet, de beste Kennis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

20-05-2024




Ziggo Sport voetbal
Rondo 20 mei

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 141 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 mei, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Wim Suyker, Julia Wouters en Wouter de Winther over het hoofdlijnenakkoord. * Afshin Ellian en Keyvan Shahbazi over de dood van Iraanse president Raisi. * Frits Barend gaat de planken op in musical '40-'45. * Werner Loens deelde 37 jaar Michelinsterren uit, nu doet hij zijn masker af.



Een goede dood
Een goede dood: Afl. 3

Marte (26) krijgt euthanasie. Haar laatste wens is om donor te zijn, zodat anderen kunnen voortleven met haar organen. Marij (88) dementeert en dwaalt steeds vaker. Huisarts Ester twijfelt of zij nog wilsbekwaam is en onderzoekt of euthanasie nog mogelijk is.





De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 1 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 mei, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Geen Plasterk, wie dan wel? Vandaag maakte Ronald Plasterk bekend dat hij afziet van de functie minister-president. We spreken onze politiek verslaggever Nynke de Zoeten. * Aanklager Strafhof wil arrestatiebevel tegen Netanyahu en Hamas-kopstukken. We spreken Gรถran Sluiter, hoogleraar internationaal strafrecht aan de UvA. * Het is inmiddels ruim 2 jaar geleden dat Doe Maar-zanger en -bassist Henny Vrienten overleed. Hoog tijd voor een boek over hem, vond schrijver en fan Leo Oldenburger. We kijken terug op het bewogen leven van Vrienten met o.a. muzikant en vriend Tom America, Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen en Boaz Kok van Goldband.





Makkelijk Scoren
Makkelijk Scoren: Afl. 2

Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.



Aangehaakt
Aangehaakt: Afl. 3

In het Zweedse Stockholm neemt Josse de metro naar de laatste halte en komt terecht in een bijna Nederlandse wipkipwijk en Zweedse ghetto's.



Hunted
Hunted: Afl. 8

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mรกtyรกs Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriรซns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het Groningse dorpje Uithuizermeeden is het epicentrum van een fikse burenruzie tussen Tristan en zijn buurvrouw Amy. In eerste instantie lijkt het te draaien om de camera waarmee Amy haar buurman in de gaten houdt, maar wie verder inzoomt op het conflict ziet dat er onder het oppervlak heel wat mรฉรฉr rommelt. Kortom, hoogste tijd dat mr. Beuving en Viktor een einde maken aan dit gedonder.



Plakshot
Plakshot: Afl. 3

Roel Maalderink bespreekt de actualiteit met mensen op straat en kijkt dit seizoen met zijn satirische blik ook over de grens. Hij verslaat de Amerikaanse verkiezingen en onderzoekt hoe goed Europarlementariรซrs voorbereid zijn op een rechtse wind. Maar ook in Nederland is er genoeg te bespreken.



Radar
Radar: Afl. 16

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt en probeert bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 101

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 79

Jeroen Pauw gaat in gesprek met Youp van 't Hek die zaterdag zijn allerlaatste voorstelling speelt. Samen blikken ze terug op de 50 jaar die Youp op de planken stond. Te gast zijn ook goede vrienden Claudia de Breij, Guus Meeuwis en striptekenaar Kamagurka. Youp sluit af met zijn lijflied Niemand weet hoe laat het is.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 100

Architectuurhistoricus Valentijn Carbo bezoekt het prachtig gelegen Kasteel Heeze. De plek heeft een rijke geschiedenis en de 18e-eeuwse inrichting van het kasteel is door de eeuwen heen intact gebleven. * Gerjan en zoon Pim hebben een kleine biodynamische boerderij met 4.000 leghennen. 's Nachts gaan ze op stok, maar overdag lopen ze, met 80 hanen als persoonlijke bodyguards, buiten rond. Alain Caron is er als de kippen bij en gaat eieren rapen. * In het Overijsselse Ambt Delden runnen vader Henk en dochter Calijn een paardenopvang. Hier krijgen verwaarloosde en mishandelde paarden liefdevolle verzorging en een tweede kans in het leven.



Feyenoord
Feyenoord: TRIP DOWN MEMORY LANE | Afscheidsinterview Arne Slot

Een combinatie van twee items waarin Arne Slot uitgebreid terugblikt op zijn succesperiode van drie jaar als hoofdtrainer van Feyenoord. De volledige items zien? Ga dan naar Feyenoord ONE: go.feyenoord.nl/slot ABONNEER โ–ถ๏ธ Klik hier Koop alle officiรซle Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ๐…๐ข๐ง๐š๐ฅ ๐ ๐š๐ฆ๐ž ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ž ๐ฌ๐ž๐š๐ฌ๐จ๐ง | Highlights AZ - FC Utrecht

Bekijk hier de highlights van het duel met FC Utrecht. Scoreverloop: 15. Mees de Wit 1-0, 16. Ruben van Bommel 2-0, 37. Vangelis Pavlidis 3-0, 55. Boussaid 3-1, 71. Lammers 3-2, 81, Jensen. Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Alexandre Penetra, Riechedly Bazoer (77. Bruno Martins Indi), Mees de Wit (64. David Moller Wรธlfe); Jordy Clasie (79. Tiago Dantas), Dani de Wit, Sven Mijnans; Ibrahim Sadiq, Vangelis Pavlidis (77. Ernest Poku), Ruben van Bommel (64. Denso Kasius). Opstelling FC Utrecht: Vasilis Barkas; Souffian El Karouani, Ryan Flamingo, Mark van der Maarel (64. Jeppe Okkels), Hidde ter Avest (72. Niklas Vesterlund); Zidane Iqbal (89. Oscar Fraulo), Jens Toornstra, Can Bozdogan; Othmane Boussaid (72. Victor Jensen), Sam Lammers, Taylor Booth (72. Marouan Azarkan). โœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: ๐Ÿ“ฒ Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 141

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Sabine wil wel eens zien of Fred door haar door het vuur wil gaan. Bij de buren staat de date van Nick en Roosmarijn op het punt te beginnen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Wouter verlangt naar het boerenleven en Timo wil het voetbalshirt van Memphis Depay.

Wouter verlangt naar het boerenleven en Timo wil het voetbalshirt van Memphis Depay. Eva gaat op zoek naar de grootSTE 3D-printer. Pater Moeskroen zingt over het verschil tussen hooi en stro en in Vragen van Kinderen zoekt Janouk uit waarom oranje de kleur van Nederland is.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando, Max & Charles In The Cooldown Room Is Gold ๐Ÿคฃ

Lando Norris, Max Verstappen and Charles Leclerc were all on fine form as they reflected on Sundayโ€™s race in Imola. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier #ImolaGP



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Afl. 19

Vroeger was je stokoud als je zeventig was, nu zijn er mensen van ver in de tachtig die nog gewoon iedere dag naar hun werk gaan of fanatiek sporten. Ria is Nederlands kampioen tennis bij de senioren. Ze is bijna elke dag op de tennisclub te vinden waar ze, samen met haar tweelingzus, haar kleinzoons inmaakt.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 120

Bedrijven in Brabant delen energie via 'energiehub' om stroomtekort tegen te gaan * Zo gaan gemeenten de strijd aan met leegstaande woningen * Sportverenigingen in de problemen omdat duurzaamsheidssubsidie op is * Wordt WikiLeaks-oprichter Julian Assange uitgeleverd aan de VS?



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando & Max Battle It Out And The Best Team Radio | 2024 Emilia Romagna Grand Prix | Para

Relive all the biggest talking points and drama from the airwaves throughout the weekend in Imola as the race went all the way down to the final lap. For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Het onderwijs is te links, wat nu?!

In deze aflevering van โ€œWat Nu?!โ€œ bespreken Julia en Stef het hoofdlijnenakkoord en de stand van het onderwijs. Dit doen zij samen met Lloyd Opdam, lijsttrekker van de Vrijmoedige Studentenpartij (VSP) aan de Universiteit Utrecht. Ze gaan in gesprek over het belang van academische vrijheid, een kernwaarde van de VSP. Daarnaast blikken ze terug op de overwinning van de VSP eerder aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tot slot spreken ze over de rel van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. --- Deze video is geproduceerd door Cafรฉ Weltschmerz. Cafรฉ Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Cafรฉ Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciรซle partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Cafรฉ Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 101

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Gio
Gio: UPDATE OVER ONZE KINDERWENS! HOE ZIT HET NU?๐Ÿซฃ

โ™ฆ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



vThorben
vThorben: Ik Ben PRESIDENT Geworden!!!

Bedankt voor het kijken naar Ik Ben PRESIDENT Geworden!!! In deze video speel ik samen met @Giel1 & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 11

Aan het einde van iedere werkdag verzamelt Nederland zich in het nieuwscafรฉ om de dag door te nemen. Met korte bijdragen uit het land, interactie met de kijkers thuis en een aantal vaste stamgasten.



EnzoKnol
EnzoKnol: SCHIPHOL KOFFERS GEKOCHT OP DE VEILING! | Vriendenvlog #1 - Rutger Alexander

Bedankt @RutgerAlexander voor het overnemen van de vlog! โค๏ธ โ–ฌ Knolpower kledinglijn โžœ Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace โœŒ



Nienke Plas
Misschien was dat klimrek op zijn kamer toch niet zo'n goed idee... #373 By Nienke Plas

Ergens in al die dozen ligt een deurklem vergrendelaar. Want zelfs een traphekje is kinderspel voor onze Noov ๐Ÿคฃ Bestel hier de nieuwe merch! Klik hier SHOW ๐ŸŽญ "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



MAX Muziekspecial
MAX Muziekspecial: Keukenhof is jarig! Dat wordt gevierd met een prachtig concert tussen de bloeiend

Keukenhof is jarig! Dat wordt gevierd met een prachtig concert tussen de bloeiende tulpen. Het Metropole Orkest verzorgt de muziek en op het podium staan Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse.







FORMULA 1
FORMULA 1: George Russell Sets The Fastest Lap! | 2024 Emilia Romagna Grand Prix | DHL

Ride onboard with George Russell as he clocks the fastest lap in Imola - powered by DHL. ๐Ÿ‘‰ Klik hier more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando REALLY Made Max Work For It ๐Ÿฅต

With just 0.7 between himself and Lando Norris, Max Verstappen was relieved to see the chequered flag at the Emilia Romagna Grand Prix! For more F1ยฎ videos, visit Klik hier F1ยฎ: Klik hier #ImolaGP



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op รฉรฉn van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 96

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 140

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 20

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.







Feyenoord
The last round... | Highlights Feyenoord - Excelsior | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft Arne Slot zondag een waardig afscheid gegeven. De laatste wedstrijd van de hoofdcoach thuis tegen Excelsior eindigde in 4-0. Gernot Trauner, Ondล™ej Lingr, Dรกvid Hancko en Lutsharel Geertruida scoorden. #feyexc ABONNEER โ–ถ๏ธ Klik hier Koop alle officiรซle Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Heracles Almelo
Heracles Almelo - Fortuna Sittard | 19-05-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier ๐Ÿ“ฒ En de Heracles Almelo App



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Ended the season in style! ๐Ÿ˜

Highlights of PSV - RKC Waalwijk. โ–บSUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier